OVER MIJ : MUZIEK

Ik kom uit een muzikaal nest en leerde mijzelf gitaar spelen toen ik 12 was. Zingen was niet iets waar ik ooit mee ben begonnen, dat deed ik gewoon altijd al. Op mijn zestiende kwam ik in mijn eerste bandje terecht, waar na er vele volgden. Omdat ik mezelf niet zie als zangeres die ook gitaar speelt of gitariste die ook zingt,  maar als allround muzikant, voel ik mij in verschillende rollen thuis. Zo past de rol als gitariste die backing vocals zingt me net zo goed als wanneer ik als lead zangeres de hele band leid.

Ik schrijf zelf muziek, zowel liedjes die ik live speel, als muziek die ik componeer voor theatervoorstellingen. Dit zijn best twee uitersten van elkaar, en wederom geldt hier: balans is alles!

Ik heb een muziekopleiding met hoofdvak Zang gevolgd aan DJAM, in Amsterdam.
Momenteel maak ik muziek in diverse gave bands en projecten! Kijk hiervoor bij MUZIEK

 
Gebruikt in mijn studio: RØDE NT1-A condensator microfoon

OVER MIJ: VOICE OVER

Al van kinds af aan heb ik een fascinatie gehad voor het gebruiken van mijn stem. Als mijn broertje en ik ons verveelden op vakantie, deed ik live ‘stemmetjes’ bij willekeurige passanten, wat grappige situaties opleverde.

Nog maar kort geleden begon ik mij te verdiepen in het Voice Over vak. Of ‘stemacteren’ zoals het eigenlijk heet.
Als zangeres was ik natuurlijk al bekend met hoe je je stem beheerst, wat voor een verschillende technieken er zijn voor een bepaalde sound, maar er bleek wat meer bij komen kijken dan een stemmetje doen op de camping.
Ik heb getraind, heb coaching gevolgd bij Isabella Hajee en ben enthousiast het vak ingestapt. Na een paar leuke opdrachten heb ik de smaak te pakken!
Als je op zoek bent naar een warme, vertrouwde, herkenbare en duidelijke stem kan ik je misschien verder helpen. Ik spreek graag je voicemail, documentaire, reclame, e-learning of tekenfilm in. Neem gerust contact op!

Heb je interesse om een gratis stemdemo te ontvangen? Klik dan hier